Önder İmam Hatipliler iftarda buluştu.

Önder İmam Hatipliler iftarda buluştu.

Osmaniye Önder İmam Hatipliler İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Beyoğlu yemekçilikte düzenlenen yaklaşık 50 kişinin katıldığı iftar programına Osmaniye Önder İmam Hatipliler İl Başkanı Hakkı Yılmaz, Osmaniye Öncüspor Kulübü Başkanı Erdoğan Asarkaya, Yiğit Osmaniye Spor Kulübü Başkanı Yunus Emre Küpeli, Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Hasan Topal, Osmaniye Önder İmam Hatipliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Akyol, Önder Yönetim Kurulu üyeleri, Onursal Başkan Ömer Bahçeci ve 99 mezunları dönem arkadaşları katıldı.

Önder İl Başkanı Hakkı Yılmaz; Ramazanın gönülleri yumuşatan, kalpleri birbirine yaklaştıran manevi iklimine daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bir araya geldiğimiz iftar sofrasının, her şeyden önce bir muhabbet ve kardeşlik sofrası olduğunu belirterek iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

İslam dünyasının her Ramazan’a bir acıyla başladığını belirten Hakkı Yılmaz, ‘’Bu Ramazan’a da Kudüs’te bir acıyla, hüzünle başladık. Onlarca kardeşimiz şehit oldu ve yüzlerce kardeşimiz yaralandı. Ama şuna inanıyoruz, bizler dimdik ayakta durdukça, yılmadan usanmadan yolumuza devam ettikçe, hepimiz üzerimize düşeni yaptıkça, Allah’ın izniyle Kudüs’te, Mescidi Aksa’da Siyonistler ve onların destekçileri olan emperyalistler başarılı olamayacak. Bunun için Kudüs’ü yüreğimizde ve zihnimizde yaşatmamız gerekiyor. İnşallah hep beraber Kudüs’te de iftar yapacağımız günler yakındır temennisiyle Rabbimizden niyazda bulunuyoruz ‘’ dedi.

Hakkı Yılmaz Önder camiası olarak yeni dönemde, el birliğiyle güzel hizmetler yapmaya gayret göstereceğiz, çok güzel projelerimiz var. Bizi takip etmeye devam edin dedi.

Osmaniye Önder İmam Hatipliler Derneği Onursal Başkanı Ömer Bahçeci de, gençlere inancımız ve güvenimiz tamdır. İl Başkanlığı görevini Hakkı kardeşime devretmenin mutluluğu içerisindeyim, eminim kendisi ve ekibi çok güzel hizmetlere imza atacaktır. Biz her zaman yardımcıları olacağız inşallah, ayrıca bu güzel programı organize eden, katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.



Osmaniye 14.04.2023 01:08:00 0
Anahtar Kelimeler: Önder Hatipliler iftarda buluştu.

İlginizi Çekebilir

1

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan'ın eşinden kadınlara çini kursu

2

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

3

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

4

İşçi Bayramı Osmaniye’de Kutlandı

5

Çenet, kadrosunu kuruyor

6

Gülsoy, Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret

7

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

8

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

9

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

10

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi