Ordu’da iş adamı otelini kız öğrencilere tahsis etti

Ordu’da iş adamı otelini kız öğrencilere tahsis etti

Ordu’da iş adamı otelini kız öğrencilere tahsis etti

Ordu’da iş adamı Ergin Karlıbel, hotelini Ordu Üniversitesine (ODÜ) eğitim-öğretim için gelen ancak henüz barınma sorunlarını çözemeyen kız öğrencilere tahsis etti.
Bugün üzerinde bin 500 kişilik Lebibe-Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdu bulunan 35 milyon TL değerindeki 20 dönüm arsasını Ordu Üniversitesi öğrencilerine yurt yapılması için Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağışlayan Karlıbel Bilgi Vakfı Başkanı Ergin Karlıbel, yurt, pansiyon ve ev sorununu çözemeyen öğrencilere sahibi olduğu hotelin tamamını kız öğrencilere açtı.
Ergin Karlıbel tarafından geçici olarak kız öğrencilerin barınması için Ordu Valiliğine tahsis ettiği İkizevler Hotel’e, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kız öğrenciler yerleştirilmeye başlandı.
Karlıbel ailesi, Ergin Karlıbel Vakfı aracılığıyla da 25 yıldır maddi durumu iyi olmayan 65 üniversite öğrencisine eğitim hayatları boyunca karşılıksız burs veriyor.


Güncel 20.09.2021 12:14:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

2

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

3

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

4

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

5

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

6

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

7

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu

8

Fiat Professional'dan "Büyük Aralık Kampanyası"

9

Kışın soğuk ve kuru hava cilt sorunlarını artırıyor

10

Yeniköy Motors, Morgan Supersport'u Türkiye'de satışa sundu