Ordu’da maske, plaka ve izin belgesi denetimi

Ordu’da maske, plaka ve izin belgesi denetimi

Ordu’da maske, plaka ve izin belgesi denetimi

Ordu’nun Ünye ilçesinde korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle şehrin birçok noktasında maske, plaka ve kontrol uygulaması gerçekleştirildi.
Türkiye genelinde 2 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanmasının ardından Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, ilçenin bazı bölgelerinde sokağa çıkma kısıtlamasında plaka, izin belgesi ve maske denetimi gerçekleştirdi. Özellikle son günlerde Ordu genelinde vakaların artış göstermesiyle beraber denetimlerini sıklaştıran emniyet güçleri, ana cadde ve mahalle aralarında devriye gezerken, Karadeniz Sahil Yolu’nda ise trafik uygulaması yaptı.
Fevziçakmak Mahallesi’nde oluşturulan kontrol noktasında polis ekipleri bir yandan araçları denetlerken, bir yandan da izin belgesi sorgulaması yaptı. Denetimlerde belgesi olmayanların geçişine izin verilmezken, bir vatandaşa ise asker yoklamasından kaçtığı gerekçesiyle hakkında idari işlem uygulandı.


Yurt Dünya 13.12.2020 13:33:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor