Ordu’da otomobil ile kamyon çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Ordu’da otomobil ile kamyon çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Ordu’da otomobil ile kamyon çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Samsun-Ordu karayolu Fatsa ilçesi Yalıköy Pelitdibi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Tekkol yönetimindeki 34 HJ 7041 plakalı otomobil, Soner Gürel idaresindeki 52 KM 477 plakalı kamyon ile çarpıştı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücüleri araçtan çıkarttı.
Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü İsmail Tekkol ile aynı araç içerisinde yolcu olarak bulunan Cemal Altıparmak, Pembe Tekkol ve Ayşe Altıparmak yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı, bu sırada ise yol bir süre ulaşıma kapandı.
Kaza sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü İsmail Tekkol ve Cemal Altıparmak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralıların ise hastanedeki tedavileri sürüyor.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


Yurt Dünya 15.02.2022 16:30:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Hukuk öğrencisi genç voleybolcu Yaren, hem parkede hem adliyede başarı hedefliyor

2

"Tecrübe Haliç'te" söyleşisinin konuğu Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Astarcı oldu

3

Down sendromlu yüzücü Mehmet, milli formaya kavuşmak için kulaç atıyor

4

Kazakistan Antalya Başkonsolosu Kanafeyev'den Türk iş insanlarına yatırım çağrısı:

5

Osmaniye'de öğrencilere farklı illerin yöresel ürünleri tanıtıldı

6

"Mavi vatan"ın hayat kurtaran elleri 7 gün 24 saat görev başında

7

MediaMarkt yeni mağazasını Antalya'da açtı

8

Feke ilçesinde 4 halı saha hizmete alındı

9

Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu kariyer günlerine katıldı

10

Alanya'da seyir halindeki otomobil yandı