Ordu’da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Ordu’da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Ordu’da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Ordu’nun Ünye ilçesinde ters yönde seyir halinde olan motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza, ilçenin Fevzi Çakmak Mahallesi Devlet Sahil yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezi istikametine seyir halinde ilerlemekte olan Güven Akarsu idaresindeki 34 CZR 582 plakalı otomobil ile ilçe şehir merkezi istikametinden Fatsa istikametine ters yönde seyir halinde olan Adem Okuyan (43) idaresindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazanın ardından motosiklet ve parçaları yoldan kaldırılırken, hayatını kaybeden sürücü ise Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 6.02.2023 11:23:05 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: