Ordu’da yollara kale gibi duvar

Ordu’da yollara kale gibi duvar

Ordu’da yollara kale gibi duvar

Ordu’nun zorlu coğrafyasında en uzak mahallelere kadar ulaşım hizmeti götüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, taş duvar ve perde duvar gibi sanat yapılarıyla da yaptığı yolların ömrünü uzatıyor.
Ordu’da, ulaşımla ilgili yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Toplam 27 bin 318 kilometrelik yol ağıyla, Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan ilde, asfalt ve beton yol çalışmalarında seferberlik yaşanıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, yolların ömrünü uzatmak, halkın konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk etmesini sağlamak amacıyla yaptığı asfalt ve beton yolları duvar imalatları ile koruma altına alıyor.

110 ayrı noktada 87 bin 900 m3 duvar yapıldı
Dik ve engebeli olan arazi şartlarının olduğu bölgelerde, özellikle yağışlı havalarda oluşabilecek toprak kaymalarının ulaşım hizmetlerini aksatmaması için yolların kenarlarına taş duvar ve betonarme duvarlar inşa edildi. 19 ilçede, 110 ayrı noktada şimdiye kadar 87 bin 900 m3 taş duvar çalışması yapıldı.

Vatandaşlardan Başkan Güler’e teşekkür
Yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, "Bu tür yolları ve yapıları başka illerde görürdük. Şimdi bu kaliteli yollar ayağımıza geldi. Yapılan yolların konforunun yanı sıra, kale gibi duvarlar ile koruma altına alınması memnuniyetimizi artırıyor. Tüm bu çalışmalardan dolayı, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dediler.


Güncel 10.01.2022 15:41:51 0
Anahtar Kelimeler: ordu’da yollara kale gibi duvar

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü