Orhangazi’de altyapı atağı

Orhangazi’de altyapı atağı

Orhangazi’de altyapı atağı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi’de devam eden altyapı çalışmalarında içme suyu isale hatlarını yenileyerek, bölgedeki sorunlu altyapıları elden geçiriyor.
Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşması amacıyla Orhangazi İlçesi Yeniköy, Cihanköy ve Ortaköy mahallelerinin içme suyu isale hatlarını yeniliyor.
Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ’’Bursa’nın tüm ilçelerinde, BUSKİ marifetiyle müdahale etmemiz gereken ne kadar nokta varsa, hepsine neşter vuruyoruz. Orhangazi ilçemizin Yeniköy, Cihanköy ve Ortaköy mahalleleri de bunlardan bir tanesi. Bölgeye su sağlayan mevcut isale borularının sık sık arızalandığı ve bölgenin yaşanan arızalardan dolayı zaman zaman içme suyu sıkıntısı yaşadığını tespit ettik. Sürdürdüğümüz çalışma ile mevcut sorunu ortadan kaldırmış olacağız’’ dedi.
Çalışmaların iki hafta içinde tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Başkan Aktaş, ’’İnşallah Yeniköy, Cihanköy ve Ortaköy mahallelerinde yaşanan su sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Gerçekleştirdiğimiz her çalışma ile altyapı ağına bir ilmek daha atmış oluyoruz. Çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de artan tempoyla devam edecek’’ diye konuştu.


Güncel 3.06.2022 15:43:52 0
Anahtar Kelimeler: orhangazi’de altyapı atağı

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı