Osmangazi’den yangın bölgesine yardım eli

Osmangazi’den yangın bölgesine yardım eli

Osmangazi’den yangın bölgesine yardım eli

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin birçok vilâyetinde devam eden orman yangınlarına müdahale etmek üzere 15 personel ve 5 aracı bölgeye gönderdi.
Geçen hafta ülkenin dört bir yanında başlayan yangın felâketi büyük üzüntüye yol açarken, 129 farklı noktada çıkan yangınları söndürmek için bütün Türkiye seferber oldu. Osmangazi Belediyesi de söndürme çalışmaları devam eden Muğla’nın Milas ilçesindeki yangın bölgesine araç ve personel desteğinde bulundu. Park Bahçeler Müdürlüğü, Koordinasyon Müdürlüğü ve Sivil Savunma Birimi’ne bağlı 15 kişilik ekip, 4 arozöz ve 1 arama kurtarma aracı ile Muğla Milas’a hareket etti.
Ülkemizin birçok şehrinde aynı anda çıkan yangınlardan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İnşallah, bu yangınlar bir an önce kontrol altına alınır. Yangın söndürme çalışmalarında canları pahasına görev yapan herkesin Allah yardımcısı olsun. Ülke olarak bu felâketten kurtulmak için biz de belediye olarak yangın söndürme çalışmalarına destek veriyoruz” dedi.


Yurt Dünya 2.08.2021 19:51:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü