Osmaniye Belediyesi?nden ?Sev Kardeşim? Adlı Tiyatro Oyunu

Osmaniye Belediyesi?nden ?Sev Kardeşim? Adlı Tiyatro Oyunu

Osmaniye Belediyesi, çevre bilincine sahip bireylerin yetişmesi, doğa ve hayvan sevgisinin çocuklarla büyümesi gayreti ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında ?Sev Kardeşim? adlı tiyatro oyununu izleyicileri ile buluşturdu.

Osmaniye Belediyesi tarafından organize edilen Gençlik Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen müzikal çocuk oyunu yoğun ilgi gördü.

Osmaniye Belediyesi tarafından tiyatro severlerin beğenisine sunulan oyun iki gün boyunca 4?er seans olmak üzere gösterimi yapıldı. Tiyatro izlemeye 2 bin civarı öğrenci ve velileri katıldı.

?Sev Kardeşim? isimli tiyatro oyunu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer, bu etkinlikteki asıl amacın yetişen yeni nesile doğa ve hayvan sevgisini aşılayarak doğada yaşayan tüm canlıların oluşan bu bilinçle korunmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışmalarıyla çocuklara hayvan barınağının da anlatıldığı etkinliğe ilkokul ve anaokulu öğrencilerinin yanı sıra veliler, okul idarecileri, öğretmenler ile BelediyeBaşkan Yardımcıları katıldılar.



Güncel 27.04.2017 12:37:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu