Osmaniye Huzur Evi Sakinleri Yumurtalık`ta

Osmaniye Huzur Evi Sakinleri Yumurtalık`ta

Osmaniye Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı, Huzur evi yaşlı bakım ve rehabilitasyon Merkezinden gelen 60.yaş üzerinde, özel ilgi ve desteğe sürekli ihtiyacı olan ve de korunmaya gereksinimi olan yaşlıları Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen Belediye Gazinosunda ağırladı.

Başkan Erişmen İlçede konuk ettiği Yaşlılarla tek tek ilgilendi. Onlarla bol bol sohbet etti. Onlarla şakalaştı onlara moral vermeye çalıştı.

Huzur evi yetkili ve görevlileri Misafir severliğinden dolayı Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut erişmene teşekkür ettiler.

Haber:Halim Öztoprak - Yumurtalık



Güncel 25.10.2016 05:10:59 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: