OSMANİYE BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİNE RAUF TÜLÜCE ATANDI

OSMANİYE BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİNE RAUF TÜLÜCE ATANDI

Osmaniye Basketbol İl Temsilciliğine Rauf Tülüce atandı. Tülüce’nin atanması ile birlikte Osmaniye basketbolunda yeni dönem başladı.

1983 Osmaniye doğumlu olan ve uzun yıllar basketbol hakemliği yapan Rauf Tülüce, 3289 sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri Kanunu gereğince Bakanlık Makamının 30.09.2019 tarihli ve 23 sayılı onayı ile  Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Osmaniye İl Temsilcisi olarak görevlendirilerek resmi olarak göreve başladı.

İL TEMSİLCİSİ RAUF TÜLÜCE, ‘OSMANİYE’DE BASKETBOLU DAHA İLERİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ’

Osmaniye Basketbol İl Temsilciliğine Rauf Tülüce’ nin atanması basketbol camiasında olumlu karşılandı. Bayrağı devir alarak göreve hızlı başlayan Tülüce, Basketbolu Osmaniye’de daha ileri noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını belirtti.

İl Temsilcisi Rauf Tülüce yaptığı açıklamada; “Türkiye Basketbol Federasyonumuzun uygun görmesiyle görevimize başladık. Osmaniye’de çok güzel bir basketbol potansiyeli var. Bizler bu var olan potansiyeli daha fazla gün yüzüne çıkarmak için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm hakem, antrenör, sporcu ve kulüpler ile sürekli irtibat içinde olacağız, istişareler yapacağız ve hep birlikte Osmaniye basketbolunu üst noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. İnşallah ilimizde ilerleyen süreçlerde basketbol adına yararlı başarılı organizasyonlara imza atacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bizlere her zaman destek olan varlığını daima yanımızda hissettiğimiz Türkiye Basketbol Federasyonumuza, Osmaniye Gençlik ve Spor  İl Müdürü ve personellerine ve tüm emeği geçenlere şahsım ve Basketbol il temsilciliğimiz adına teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.



Spor 9.10.2019 14:01:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nın basın toplantısı Antalya'da yapıldı

2

Antalyaspor, Hatayspor maçının hazırlıklarına devam etti

3

Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na doğru

4

Mersin'de organize edilen triatlon kupaları yarın başlayacak

5

Hatayspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam etti

6

Dünya şampiyonu milli eskrimci Doruk Erolçevik, Alanya'da coşkuyla karşılandı

7

Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Şampiyon güreşçi İbrahim Bölükbaşı, altın kemerini 3 yıl sonra aldı

9

BOM Karting, Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlarını tanıttı

10

İskenderunspor'da hedef TFF 1. Lig'e yükselmek