Osmaniye Belediyesi Çocuk Oyunları Ve Oyuncakları Festivaline Yoğun İlgi

Osmaniye Belediyesi Çocuk Oyunları Ve Oyuncakları Festivaline Yoğun İlgi

Osmaniye Belediyesi Çocuk Oyunları Ve Oyuncakları Festivaline Yoğun İlgi

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 5.Çocuk Oyunları ve Oyuncakları festivali vatandaşların yoğun katılımı eşliğinde tamamlandı.

Bir hafta süren etkinliklerde mangala yarışması, ekolojik (ahşap) oyuncak tasarım yarışması,yakan top yarışmaları ve mendil kapmaca yarışmalarının final müsabakaları ve ödül töreni Masal Parkta gerçekleşen etkinlikte yapıldı.

Osmaniye Belediyesi Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali ile çocuklar unutulmaya yüz tutmuş birbirinden güzel oyunları oynayarak eğlenceli ve unutamayacakları bir festival yaşadılar.

Festivalde sahne alan Şehit Mehmet Ali Sarak Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin sergiledikleri oyun ve Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi oyun sınıfı öğrencilerinin gösterileri büyük alkış aldı.

Çocuk oyunları festivali kapsamında mangala yarışmalarını düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Kıraç Zeka Oyunları, açtıkları stantta çocuklara unutulmaya yüz tutmuş oyunlar öğretildi.

BAŞKAN KARA, ‘TÜM GAYRETİMİZ, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN’

Başkan Kadir Kara; “Milletimizin sahip olduğu değerleri korumak, kollamak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkmak adına siz gençler için bu etkinlikleri düzenliyoruz. Bizler sizlere güveniyoruz. Geleceğimize sahip çıkacağınıza inanıyoruz. Sevgili gençler, sizler için her türlü etkinliği her zaman yapmaya hazırız ve yapacağız. Sizleri gönülden seviyor, tek tek alınlarınızdan öpüyorum. Tüm gayretimiz geleceğimizin teminatı siz sevgili çocuklar ve gençlerimiz için.” İfadelerini kullandı. 

Osmaniye Belediyesi 5.Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları kapsamında yarışmalarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, BBP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı tarafından verildi.

Festival alanında kurulan stantlarda tahta oyuncaklar ve el işi ürünler sergilendi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi GENÇİZ kulübü üyeleri de hazırladıkları tahta oyuncakları tanıtarak çocuklarla çeşitli oyunlar oynadılar.



Osmaniye 23.05.2022 16:38:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği