Osmaniye Çocuk Trafik Eğitim Parkı, tamamlanmak üzere

Osmaniye Çocuk Trafik Eğitim Parkı, tamamlanmak üzere

 İÇİŞLERİ Bakanlığının destekleriyle Osmaniye Valiliği ile Osmaniye Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Fakıuşağı mahallesinde projelendiren Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Sosyal Alanında çalışmalarda son aşamalara gelindi. 

 


 

12 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULDU
Vali Erdinç Yılmaz, alanda incelemelerde bulunarak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş’tan bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Akkuş, Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Sosyal Alanlar Projesi sayesinde çocukların bu alanda eğlenerek öğrendikleri bilgileri aileleri ve çevresiyle paylaşarak farkındalığı arttırmak ve trafik kural ihlallerinin azalmasının sağlanmasının hedeflendiğini belirtti. Akkuş, Osmaniye Belediyesi tarafından 12 bin metrekare alan üzerine yapımı tamamlanmak üzere olan projede yeşil alan, eğitim pisti alanı, otopark, kafeterya alanı ile idari bina yer aldığını kaydetti.

 


ÇOCUKLARIMIZ TRAFİK EĞİTİMİNİ EN DOĞRUŞEKİLDE ÖĞRENECEK
Vali Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Trafik Eğitim Parkında son aşamaya gelindiğini ifade ederek, “Osmaniye Çocuk Trafik Eğitim Parkımızdayız, çalışmalar bitmek üzere. Böyle modern bir tesisi çocuklarımıza, Osmaniye’mize kazandırdığı için Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Biz de elimizden geldiğince destek olduk. Çocuklarımız trafik eğitimini en doğru, en etkili, en bilimsel şekilde ve uygulamalı olarak burada alabilecekler. Trafik eğitiminin ne kadar önemli olduğunu hayatımızın her anında yaşıyoruz. Trafik Eğitim Parkı’nın çok önemli bir görev üstleneceğine ve çocuklarımızın burada çok güzel eğitimler alacağına yürekten inanıyorum. Osmaniye Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum, Osmaniye’mize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Osmaniye 8.09.2023 22:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

İş Kazasında Yaşamını Yitirdi

2

Vali Yılmaz'dan, Başkan Kadıoğlu'na Ziyaret

3

Osmaniye'de öğrencilerin tasarladığı robotların yarıştığı etkinlik başladı

4

Osmaniye’de Anne Köpek ve 5 Yavrusu İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

5

TSKB Adana ve Osmaniye'ye 2 yeni kütüphane kazandırdı

6

Toprakkale Gençler Birliği Şampiyon oldu

7

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

8

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

9

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

10

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor