OSMANİYE İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

OSMANİYE İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Osmaniye   il danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

İl danışma meclis toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İl Başkanı Hamza Tor, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Merkez ilçe Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanı, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer, Belediye Başkanları  katılım sağladı. 

İl Danışma Meclisi toplantısı kapsamında Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya konuşmasında “ Genel merkez teşkilat başkanlığı görevine geldiği günden bu yana, gecesini gündüzüne katarak, Türkiye’nin Tüm illerini tek tek dolaşan, dün Türkiyenin bir ucu Manisa’da, önceki hafta Çankırı Kastamonu, ondan önceki hafta Adıyaman ve Gaziantep şimdi de Adana Osmaniye Hatay programı çerçevesinde bizlerle bir arada olan, her hafta sonu Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan, bugünde Osmaniye’mize teşrifleriyle bizleri onurlandıran, çok değerli teşkilat başkanımız İstanbul Milletvekilimiz Erkan Kandemir bey’e ve başkan yardımcılarımıza huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.  İfadelerinde bulundu. Osmaniye Milletvekili Kaya “Bizlerde göreve geldiğimiz günden bu yana Tbmm çatısı altında genel kurul çalışmalarımızdan arta kalan zamanlarda, sürekli hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz. Teşkilatlarımızın bizlere yapmış olduğu programlar dâhilinde, ilimiz merkez ve ilçelerinde hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz.

İl’imize yapılan yatırımları anlatıyor, ihtiyaçları belirliyor ve Ankara’da Sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu bey ile bakanlıklarda adeta kapı kapı dolaşarak, ilimize gelecek olan yatırımların takipçisi oluyoruz. Değerli dava arkadaşlarım, size dün gerçekleşen bir olayı anlatmak istiyorum. Dün ANKARA dan kara yolu ile geldim. Ulukışla eminlik mevkiinde zincirleme trafik kazası sebebi ile yol kapanmıştı. Yol açma çalışmaları devam ediyordu ancak beklemek istemeyenleri otobandan normal yola yönlendirdiler. O Pozantı Ulukışla arasında yolu hepiniz bilirsiniz, unutanlar da vardır gerçi, gençlerden hiç bilmeyenler de var. Tek şerit yol, kıvrım kıvrım, önünüze bir tır geldiyse 40 la 50 ile yarım saat 1 saat yol gitmek zorunda kalıyorsunuz. Benzinlikte mola için durduğumuzda benim milletvekili olduğumu bilmeyen bir vatandaş;

ŞU OTOBANI YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN, BU YOLLARDA YILLARCA EZİYET ÇEKMİŞİZ DEDİ.

Bende bunu size iletmek istiyorum, o dua sizlere değerli başkanlarım, sizlerden Allah razı olsun. Sizlerin sayesinde, milletimizden aldığımız destek ile Ak Parti iktidarları olarak çok güzel hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz inşallah…ifadelerinde bulundu.

Konuşmalarına devam eden Kaya “  Sayın Cumhurbaşkanımız her fırsatta dile getiriyor, yaptığımız hizmetleri tekrar tekrar anlatmalıyız diyor, biz de ilimize ve ülkemize yapılan yatırımları teşkilatlarımızla birlikte kapı kapı dolaşarak gece gündüz demeden anlatacağız. Bu bizim asli görevimiz. Ancak şunu çok iyi biliyoruz, biz yaptığımız yatırımlara göre oy alsak %99 oy almamız lazım çünkü ayrım yapmadın ülkemizin her yerine hizmet götürüyoruz. Bunun yanında yapmamız gereken, gönüllere de girmektir. Kendimizi doğru anlatmamız gerekiyor. Bunun da bilincindeyiz.

Ben burada teşkilat başkanımızın huzurunda her seçimde kapı kapı dolaşan, gecesini gündüzüne katan, işinden gücünden ailesinden fedakârlık yaparak bu dava için koşturan mahalle ve köy başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımıza çok teşekkürü bir borç biliyorum. 

Tarihinde ilk kez iki belediyenin ikisini birden kazanan Sumbas İlçe başkanımız Erol Kaplan ve ekibine,

Yine 3 dönem üst üste ilçe başkanlığımızı yapan bir dönem ara verdikten sonra tekrar ilçe başkanlığımıza getirilen, yaşça en büyüğümüz ama gönlü en genç olan Bahçe İlçe Başkanımız Mehmet Açıkgöz’e, üst üste 3 dönem ilçe başkanlığımızı yapan Düziçi İlçe Başkanımız Mustafa TAMAN’a,  en genç ilçe Başkanımız olan Hasanbeyli İlçe Başkanımız Mustafa Yılmaz’a, en büyük ilçemizin yükünü omuzlayan Kadirli İlçe Başkanımız İsmail ORUÇ’a Çiçeği burnunda olan Toprakkale İlçe Başkanımız Mehmet KANAT’a Ve İlimizin gözbebeği olan Merkez İlçe Başkanımız HANİFİ ZAİMOĞLU’na Bunların hepsinin başında da İlimizdeki birlik ve beraberliği saylayan, partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan başkanından yönetim kurulu üyesine kadar herkese saygı da kusur etmeyen, onlarıda her programa davet eden, bu partide kurucu gençlik kolları başkanlığından başlayarak bir çok kademede görev yaparak bu günlere kadar aralıksız partimize ve davamıza hizmet eden İl Başkanımız Hamza Tor’a teşekkür ediyor,

Milletvekili olarak da 7 gün 24 saat teşkilatımızın emrinde olduğumu bildirerek, hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum. İfadelerinde bulundu.



Politika 20.01.2020 17:25:00 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı