Osmaniye Jandarmadan Önemli Uyarı

Osmaniye Jandarmadan Önemli Uyarı

Osmaniye'de jandarma ekiplerince vatandaşlar, orman yangınları, yorgun mermi ve suda boğulma vakalarının önlenmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Osmaniye'de jandarma ekiplerince vatandaşlar, orman yangınları, yorgun mermi ve suda boğulma vakalarının önlenmesi konusunda uyarılarda bulundu. Bu kapsamda, kentin farklı noktalarına ve toplu taşıma araçlarına afişler asılırken, sulama kanalları ve göletler gibi noktalara ise suda boğulma uyarı levhaları asıldı. Osmaniye Valiliğince Orman Yangınlarının önlenmesi, Silahla Rastgele Ateş Etme ve Yorgun Mermi olaylarının engellenmesi ve Suda Boğulma olaylarının önüne geçilmesi ile ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, jandarmanın sorumluluk bölgesinde ki ormanlık ve mesire alanlarının girişine 200 adet Orman yangınlarının önlenmesi ile ilgili afiş asıldı. Ayrıca, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu otobüs, minibüs, köy evi ve kahvehane gibi yerlere 300 adet Silahla Rastgele Ateş Etme ve Yorgun Mermi olaylarının önlenmesi afişi ile Cevdetiye sulama Regülatörü, sulama kanalları ve göletler gibi 62 kritik noktaya ise suda boğulma olaylarının önlenebilmesi amacıyla uyarı levhaları asıldı. 

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığınca, orman yangınları ile mücadele, silahla rastgele ateş etme ve yorgun mermi olayları ve suda boğulma olaylarının önlenmesi kapsamında yapılan çalışmaların kararlılıkla devam etmekte olduğu vurgulandı.



Osmaniye 25.07.2023 23:35:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye Jandarmadan Önemli Uyarı

İlginizi Çekebilir

1

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

2

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

3

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

4

Osmaniye'de uçurtma şenliği

5

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

6

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

7

Hemşehrimiz Şehit Oldu

8

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

9

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

10

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu