OSMANİYE MİLLETVEKİLİ İSMAİL KAYA KIZILAY HAFTASI MESAJI YAYINLADI

OSMANİYE MİLLETVEKİLİ İSMAİL KAYA KIZILAY HAFTASI MESAJI YAYINLADI

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Kızılay haftası sebebiyle mesaj yayınladı. Kaya mesajında, Türk Kızılay’ı, ‘Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti’ adıyla 1868 yılında kurulmuştur. Hiçbir ayrım gözetmeksizin geçmişten günümüze tüm mağdurların, mazlumların umudu, dayanışmanın ve yardımlaşmanın timsali durumuna gelmiştir. İnsan hayatını ve sağlığını korumak, insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu , sevgi ve saygıyı, işbirliğini geliştirmek amacıyla hizmetlerini sürdüren Türk Kızılay’ı   dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır. 150 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle Aziz milletimizin yardımlaşma ve dayanışma kültürünü yansıtır. Türk Kızılay’ının gücünü ve itibarını yardımlarımızla ve desteklerimizle yükseltmek için çalışmak, kendi vatandaşlarımıza, kardeşlerimize ve tüm insanlığa hizmet etmek demektir.

Irk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin, muhtaçların, yoksulların yardımına koşan Türk Kızılayı, milletimizin vicdanı olmuş, milletimizin hoşgörüsünü hakkıyla ülkemizde ve tüm dünyada temsil etmektedir. Türk Kızılayı, tarihten bugüne sürdürdüğümüz dayanışma kültürümüzün ve köklü vakıf geleneğimizin en anlamlı yüzüdür. Dünyanın bütün kıtalarında aktif görev üstlenen Türk Kızılayı ve personeli, tüm operasyonlarında ihtiyaç sahiplerinin ve korunmasız insanların yüzünü güldürürken özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım  güven kapısı Türk Kızılay’ımızın, Kızılay Haftası’nı kutluyor, dünyanın dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan Türk Kızılayı gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum. Tüm gönüllüleri, aziz milletimizi bu güzide kuruluşumuzu desteklemeye çağırıyorum.



Osmaniye 28.10.2019 00:34:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor