OSMANİYE ŞEHİTLERİNE YÜRÜDÜ

OSMANİYE ŞEHİTLERİNE YÜRÜDÜ

 Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98'İnci yıldönümü nedeniyle düzenlenen "Osmaniye Şehitlerine Yürüyor" programı Mamure Tren İstasyonu'nda gerçekleştirildi.

Mamure tren istasyonunda düzenlenen etkinlik için Osmaniye Garı'ndan özel tren seferi yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Kuran-ı Kerim tilavetinin akabinde Osmaniye İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından şehitlerimiz için dua okundu.

Okunan duaların ardından Sivil Toplum Kuruluşları adına Osmaniye Kültür Tarih Sanat Derneği Başkanı İsmet İpek günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. İpek, Osmaniye Valiliği ve Osmaniye Belediyesi himayesinde düzenlenen “ Osmaniye Şehitlerine Yürüyor” etkinliği vesilesi ile tüm şehit ve gazileri rahmet ve şükranla andıklarını ifade etti.

Törenin son bölümünde Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara ve protokol mensupları, Mamure şehitler anıtına karanfiller bırakarak, dualar okudular.

‘Osmaniye Şehitlerine Yürüyor’ programına Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, siyasi parti il, ilçe başkanları ve temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.



Osmaniye 6.01.2020 15:56:00 0
Anahtar Kelimeler: OSMANİYE ŞEHİTLERİNE YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Ersoy, Antalya-Alanya Doğu Çevre Yolu ve Demirtaş Kavşağı'nın açılışında konuştu:

2

Antalya'da oteller yılbaşına hazır

3

Sardunyanın yerli çeşitleri geliştirilerek sektöre kazandırılacak

4

Hippoterapi, özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyonuna destek sağlıyor

5

Yılbaşı öncesinde çiçekçilerde hareketlilik yaşanıyor

6

Adana'da özel gereksinimli bireyler atıkları ekonomiye kazandırarak gelir elde ediyor

7

Tarihi konak, Burdur'un ilk milletvekili Mehmet Akif Ersoy’un yaşamına ışık tutuyor

8

Anamur'da koordinasyon toplantısı düzenlendi

9

Deniz Portföy, Çağla GSYF'yi hayata geçirdi

10

Mersin'de belediye çalışanının bulduğu para ve kimlik sahibine teslim edildi