Osmaniye, Taekwondo Gençler Grup Yarışmalarına ev sahipliği yaptı

Osmaniye, Taekwondo Gençler Grup Yarışmalarına ev sahipliği yaptı

Osmaniye, 17 ilden 340 sporcu ve 38 hakemin katılımıyla, Okul Sporları Taekwondo Gençler Grup Yarışmalarına ev sahipliği yaptı.

Osmaniye, 17 ilden 340 sporcu ve 38 hakemin katılımıyla, Okul Sporları Taekwondo Gençler Grup Yarışmalarına ev sahipliği yaptı. Tosyalı Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyondaa, Adana, Adıyaman, Aksaray, Gaziantep, Hatay, Karaman, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Malatya, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa ve Yozgat’tan gelen genç sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ediyor.
1-3 Mart tarihleri arasında sürecek olan müsabakalar boyunca, sporcular yeteneklerini sergileyerek başarı elde etmeye çalışacak. Organizasyonun, genç sporcuların gelişimine katkı sağlarken, Osmaniye’ye dede büyük bir hareketlilik kazandırdığına dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, “Müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar diler, emeği geçen antrenör, hakem ve organizasyon ekibine teşekkür ederiz” dedi. 



Spor 1.03.2025 16:28:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

2

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

4

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

5

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

6

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

7

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

8

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

9

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

10

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı