Osmaniye Vakfı’ndan, “Geleneksel Öğrencilerle Tanışma Programı”

Osmaniye Vakfı’ndan, “Geleneksel Öğrencilerle Tanışma Programı”

Osmaniye Vakfı’nın her yıl Ankara’da okuyan Osmaniyeli üniversite öğrencileri için düzenlediği “Tanışma ve Kaynaşma Programı” yoğun katılımla gerçekleşti.

Osmaniye Vakfı’nın her yıl Ankara’da okuyan Osmaniyeli üniversite öğrencileri için düzenlediği “Tanışma ve Kaynaşma Programı” yoğun katılımla gerçekleşti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile kurulan ve 29 Ekim 2018’de Devlet Bahçeli tarafından açılışı yapılan Osmaniye Vakfı, kurulduğu günden bugüne özellikle Osmaniyeli öğrencilerin yuvası olmaya devam ediyor.
Sunuculuğunu Osmaniye Vakfı Öğrenci Topluluğu’ndan ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Hatice Kübra Kılıç’ın yaptığı programda ilk olarak Osmaniye Vakfı Öğrenci Topluluğu Başkanı ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi öğrencisi Göktürk Arite konuştu. Vakfı kurduğu ve öğrencilere sağladığı destek ve imkanlardan dolayı MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini sunarak konuşmasında başlayan Göktürk Arite, öğrencilere vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Osmaniye Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yavuz da konuşmasına vakfın kuruluşu hakkında bilgi vererek başladı. Yavuz, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye hem böyle bir vakfı kurarak Osmaniyelilerin hizmetine sunduğu için hem de her anlamda gölgesini üstlerinden eksik etmediği için şükranlarını sundu.
Akın Yavuz, Gazze’de yaşanan zulme de dikkat çekerek binlerce sivilin, masumun, yaşlı, kadın, çocuk, bebek demeden katledilmesini ve dünyanın bu zulme sessiz kalmasını kınadı. Osmaniye Vakfı’nın üniversite öğrencilerine verdiği burstan da bahseden Akın Yavuz, konuşmasını programın düzenlemesindeki emeklerinden dolayı öğrenci topluluğuna, Osmaniye Vakfı Yönetimine ve katılan misafirlere teşekkür ederek sonlandırdı.Daha sonra MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney’de birer selamlama konuşması yaptı. 
Osmaniye Vakfı’nın düzenlediği programa MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkanı ve MHP MDK Üyesi Av. Cemil Yavuz Aksu, Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Türk Büro Sen Genel Başkan Yrd. Vedat Ulu, Türk Büro Sen Genel Başkan Yrd. Sami Çam, Türk Büro Sen Genel Başkan Yrd. Özkan Ulupınar, Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yrd. Selahattin Dolgun ve Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Burak Bulut misafir olarak katıldı. Program da ayrıca Osmaniye Vakfı yöneticilerinden, Mustafa Kocatepe, Ertuğrul Cevahir, İbrahim Ethem Yiğit, Enver Bozdoğan, Volkan Canbolat, Ömer Özbey, Ahmet Ersoy’da yer aldılar.  



Osmaniye 23.10.2023 16:55:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü