Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'a Bravo!

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'a Bravo!

OSMANİYE - Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

Rahime Hatun Mahallesinde gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Mehmet Bahar, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilimizde vaka sayısında artış olduğunu belirterek, korona virüsle hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini ve bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlerimizi bugün de Rahime Hatun Mahallesinde sürdürüyoruz. Maalesef son zamanlarda vaka sayıları ilimizde yüksek seyrediyor. Bu yükselişi durdurmak, aşağılara indirmek için mücadeleyi sürdürmek zorundayız. Bu mücadeleyi başarıyla sonuçlandırabilmemiz için tedbirlere sıkı sıkıya uymaya devam etmeliyiz ve aşılarımızı olmalıyız. Aşı sürecini tamamlamamış olan hemşehrilerimizin bu süreci bir an evvel tamamlamaları gerekmektedir. Normal hayatımızı devam ettirebilmemiz için, eğitim öğretimin devamı için mutlaka tedbirlere uymaya devam etmeliyiz ve aşılarımızı bir an evvel olmalıyız.” diye konuştu.



Osmaniye 18.11.2021 14:59:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye Valisi . Erdinç Yılmaz' Bravo!

İlginizi Çekebilir

1

Depremlerden etkilenen Hatay, Adana ve Osmaniye'de mezarlıklar ziyaret edildi

2

Osmaniye'de depremlerde hasar alan ve restorasyonu tamamlanan cami ibadete açıldı

3

Güvenlik görevlisi kaza kurbanı oldu

4

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de öğrenciler karnelerini aldı

5

Osmaniye'den giden ve gelen Hakim ve Savcıların Tam Listesi

6

Ülkücü Camianın Önde Gelen İsimlerinden Ali Erat Göz Yaşları Arasında Toprağa verildi.

7

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası açıldı

8

Osmaniye’de kaza:1 ölü

9

Osmaniye'de çayda balık ölümleri üzerine inceleme başlatıldı

10

Adem Demir YRP’den İstifa Etti