Osmaniye Valisi  Yılmaz Çalmadık Kapı Bırakmıyor

Osmaniye Valisi  Yılmaz Çalmadık Kapı Bırakmıyor

Osmaniye Valisi  Yılmaz Çalmadık Kapı Bırakmıyor

Osmaniye’de herkesin valisi olarak tanınan Dr. Erdinç Yılmaz, koronavirüsü bitirmek için çalmadık kapı bırakmıyor.

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

Şehit Mehmet Eroğlu Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak, ilimizde vakaların arttığını ve bu süreçte tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Korona virüsle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Maalesef şu anda Osmaniye’mizde de yüksek seyrediyor. Bunu bitirebilmemiz için mutlaka tedbirlere uymaya devam etmeliyiz ve aşı sürecimizi bir an önce tamamlamalıyız. Araştırmalar gösteriyor ki hayatını kaybedenler, yoğun bakımda yatanlar, sıkıntı yaşayanların çok büyük bir kısmı aşı olmayan ya da aşılama sürecini tamamlamamış vatandaşlarımız. Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda hareket etmemiz gerekiyor. Bunun için de tedbirlere hassasiyetle uymalı ve aşı sürecimizi bir an önce tamamlamalıyız.” diye konuştu.

 



Osmaniye 7.09.2021 12:42:00 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP'nin Yeni Kadın Kolları Başkanı Çolak Oldu

2

Erzincan İliç Faciasında Yaşamını Yitiren Osmaniyeli İşçinin Cesedine Ulaşıldı

3

Osmaniye'de takla atan otomobilin sürücüsü ve çarptığı işçi yaralandı

4

Osmaniyeli 6 kardeş baba yadigarı tarladaki ürünleri orakla biçiyor

5

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de YKS'nin ilk oturumu başladı

6

Osmaniye'de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

7

Bahçe'de 2 kişi uyuşturucu temin etmekten tutuklandı

8

Rekortmen atlet Musab Kundakçı, Balkan ve Avrupa şampiyonalarında madalya kovalayacak

9

Bahçe Belediyesi Öğrencileri Serinletti

10

Gülsoy, Yaylacıları Sevindirdi