Osmaniye?de ?8 Mart Kadınlar Günü Hatıra Ormanı? oluşturuldu

Osmaniye?de ?8 Mart Kadınlar Günü Hatıra Ormanı? oluşturuldu

?8 Mart Kadınlar Günü? etkinlikleri kapsamında Osmaniye?de ?8 Mart Kadınlar Günü Hatıra Ormanı? oluşturuldu. Bölge Trafik üstü Gökbekirli Mahallesi civarına 60 adet fidan dikildi.

            Düzenlenen programa Sayın Valimizin Eşleri Sevilay Coşkun, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, İl Müdürümüz Hamit Coşkun, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Üniversite öğrencileri ve vatandaşlarımız katıldı.

         ?8 Mart Kadınlar Günü Hatıra Ormanı? nın ilk fidanını Sayın Valimizin Eşleri Sevilay Coşkun dikti ve fidana can suyunu verdi.

       Programın devamında, protokol mensupları ve diğer katılımcılar da ?8 Mart Kadınlar Günü Hatıra Ormanı? nın fidanlarını toprakla buluşturdular.



Güncel 8.03.2018 16:19:57 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: