Osmaniye’de cadde ve meydanlar boşaldı, kent sessizliğe büründü

Osmaniye’de cadde ve meydanlar boşaldı, kent sessizliğe büründü

Osmaniye’de cadde ve meydanlar boşaldı, kent sessizliğe büründü

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgının yükselişe geçmesiyle alınan ek tedbirlerin ardından Türkiye genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında Osmaniye’de cadde, sokak ve meydanlar boş kalırken kent adeta sessizliğe büründü.
Salgının yayılmasını ve bulaşın önlenmesi amacıyla alınan ilave tedbirler kapsamında tüm Türkiye’de Cuma akşam 21.00’de başlayıp Pazartesi sabah 05.00’te sona erecek sokağa çıkma yasağı getirildi. Yasağın başlamasıyla birlikte Osmaniye’de cadde, sokak ve meydanlar boş kalırken kent sessizliğe büründü. Genelgede kapsam dışı bırakılan işletmelerin çalışanlarıyla sağlık çalışanlarının sadece dışarı çıktıkları diğer vatandaşların ise yasağa uyduğu görüldü.
56 saat sürecek olan kısıtlamada cadde, sokak ve meydanlarda çekilen görüntülerde kentin en sakin hali dikkat çekti. Kent merkezinin bomboş görüldüğü Osmaniye’de vatandaş ve araç görmek neredeyse mümkün olmadı.


Yurt Dünya 5.12.2020 11:54:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

2

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

3

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

4

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

6

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

7

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

8

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

9

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

10

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı