Osmaniye'de Gazze Dayanışma Çadırı kuruldu

Osmaniye

Osmaniye'de Gazze Dayanışma Çadırı kuruldu

OSMANİYE - Osmaniye Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla dayanışma çadırı kuruldu.

Cebelibereket Camisi avlusunda kurulan ve Mescid-i Aksa görünümlü çadırda 10 Haziran'a kadar çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ömer Bahçeci, platform adına yaptığı konuşmada, İsrail zulmüne karşı vicdanları diri tutmak, Müslümanlara destek için Gazze Dayanışma Çadırı kurulduğunu söyledi.

Gazze direnişine destek verilmesi için vatandaşları dayanışma çadırına beklediklerini belirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Siyonist İsrail'in 7 Ekim tarihinden bu yana tüm Orta Doğu'da, Filistin'de sergilediği soykırım ve vahşeti lanetliyoruz. Katillerin konuşturulup mazlumların susturulduğu adaletsiz gidişata dur demek ABD'nin, Avrupa'nın ve yandaşlarının ikiyüzlü tavrını kınamak, dünyanın soykırım ve zulme sessizliğini kırmak, mazlumların sesi olmak, Gazze'nin, Mescid-i Aksa'nın, Filistin'in ve tüm dünya mazlumlarının sesi olmak için buradayız."

Daha sonra Filistin'de hayatını kaybedenler için dua edildi.
 



Osmaniye 24.05.2025 13:28:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

3

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

4

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

5

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

6

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

7

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

8

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

9

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

10

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi