Osmaniye`de bugün saat 22.30 sularında Gebeli Mahallesi, Güney Çevre yolu üzerinde devriye atan polis ekibine PKK`lı teröristler tarafından roketli saldırıda bulunuldu.
Osmaniye`nin Gebeli Mahallesi Güney Çevre yolunda bugün akşam saat 22.30 sularında devriye görevi yapan Osmlaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis otosuna PK`lı teröristler tarafından roketli saldırıda bulunuldu. Polis ekiplerinin de saldırıya anında cevap vermeleri üzerine kısa süreli çatışma çıktı ve teröristler bölgeden kaçtı. Saldırada ölü ve yaralıların bulunmaması sevindirici olarak nitelendirildi.
Diğer yandan bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirilerek geniş çaplı operasyon başlatıldı. Olay yerine gelen Osmaniye İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman bölgede incele yaparak, ekipleri yönlendirilkmesini sağladı.