Osmaniye'de vatandaşın kömbe ikramı çağrısına polis kayıtsız kalmadı

Osmaniye

Osmaniye'de vatandaşın kömbe ikramı çağrısına polis kayıtsız kalmadı

OSMANIYE (AA) - Osmaniye'de, bir vatandasin sosyal medya üzerinden "polislere kömbe ikram etmek istiyorum" çagrisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, vatandasin evine giderek ikram edilen kömbeyi yedi ve vatandasa tesekkür etti.

Karaçay Mahallesi'nde oturan bir vatandas, sosyal medya üzerinden "Karaçay Mahallesi tarafina gelirseniz Karaçay Saglik Ocagi'nin araya girer misiniz? Size kömbe verecegiz polis agabeyler. Vallahi hazirladik, seker de koyduk ne olur gelin?" paylasimi üzerine Il Emniyet Müdürlügü ekipleri çagriyi yapan vatandasin evine gitti.

Eve giden Yunus timlerine kömbe ve meyve suyu ikram eden vatandas, geldikleri için ekiplere tesekkür etti. Ikram edilen kömbeyi yiyen polis ekipleri ise vatandasa tesekkür ederek evden ayrildi.

Vatandas daha sonra yine sosyal medya üzerinden "Kirmayip geldiginiz için tesekkürler. Siz çok güzel bir detaysiniz." paylasiminda bulundu.



Yurt Dünya 24.05.2020 20:34:54 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu