Osmaniye’de 23 Nisan Coşkusu

Osmaniye’de 23 Nisan Coşkusu

Osmaniye’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yılı coşkuyla kutlandı.

 

Osmaniye’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yılı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Devlet Bahçeli Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı. Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Ruhi Özden – Yüksel Özden İlkokulu bahçesinde devam eden kutlama programı Okul Müdürü Mustafa Çetin ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak tarafından, günün anlam ve önemine dair konuşmalarıyla başladı.

Etkinliklerde öğrenciler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını temsili olarak canlandırdı. Gururlandıran bu sahne, protokol üyeleri, veliler ve diğer izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Dualarla temsili TBMM’nin açılış kurdelesi kesildi. Öğrenciler ayrıca “23 Nisan” temalı şiirler okudu ve okul korosu birbirinden güzel türküler seslendirdi.

Programın devamında Artvin, Osmaniye ve Karadeniz yöresine ait halk oyunları ile zeybek gösterisi sahnelendi.  Oyuna temsili Atatürk’te eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalar, büyük alkış aldı ve coşkulu anlarla sona erdi. 



Osmaniye 23.04.2025 22:48:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye’ Nisan Coşkusu

İlginizi Çekebilir

1

Yapı Kredi Yatırım 2026 strateji raporunu yayımladı

2

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

3

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

4

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

5

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

6

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

7

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

8

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

9

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

10

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi