OSMANİYE'DE 3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

OSMANİYE

Osmaniye'de kırmızı ışık ihlali sonucu, 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaza, 23 mart günü saat 23.30 sıralarında Güney Çevre Yolu Dereobası Köyü Köprülü kavşağında meydana geldi. Karacalar Köprüsü istikametinden Musa Şahin Bulvarı yönüne gitmekte olan 06 KIY 05 Plakalı otomobil, kavşağa geldiği sırada ışık ihlali yaparak, çevre yoluna çıkmak isteyen Orhan Korkmaz idaresindeki 80 ED 566 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Savrulan her iki araçta hurda yığını haline gelirken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada, hafif ticari araçtaki sürücü Orhan Korkmaz ve yanındaki yolcu Mustafa Ok ile otomobildeki yolculardan Mehmet Han Çınkır yaşamlarını kaybetti. Yaralılar Y.G., M.G. ve C.K. ise kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.
KIRMIZI IŞIK İHLALİ KAMERALARA YANSIDI
Kaza anına ait ortaya çıkan kamera kayıtlarına göre, korkunç kazanın kırmızı ışık ihlali ve aşırı hız sonucu kaynaklandığı görüldü. Kameralara yansıyan görüntülerde, 06 KIY 05 Plakalı otomobilin, ışıklı kavşağa geldiğinde, kırmızı ışıkta geçerek, 5502 sokak üzerinden yeşil ışıkta geçip çevre yoluna çıkmak isteyen 80 ED 566 Plakalı hafif ticari araca çarptığı görüldü.
Kazada, 06 KIY 05 plakalı otomobilde olduğunu ve ifadesinde, aracı kendisinin kullanmadığını söyleyen ve polis ekiplerince mahalle aralarında yakalanarak hastaneye kaldırılan C.K., tedavisinin ardından Osmaniye 2. Sulh Ceza Hakimliğince, 'Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma' suçundan tutuklandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER: İBRAHİM EMÜL - OSMANİYE



Osmaniye 2.04.2020 17:56:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği