Osmaniye’de Açık Hava Sinema Keyfi Devam Ediyor

Osmaniye’de Açık Hava Sinema Keyfi Devam Ediyor

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Osmaniye Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan sinema tırında, açık hava sinema keyfi devam ediyor.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Osmaniye Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan sinema tırında, açık hava sinema keyfi devam ediyor. Karaçay Doğa Park’a konuşlanan sinema tırındaki dev ekranda gösterime giren çizgi filmi izleyen çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yıkıma yol açtığı Osmaniye’de, depremin vatandaşlar üzerinde oluşturduğu izleri silmek amacıyla özel olarak tasarlanan sinema tırı çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Osmaniye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Karaçay Doğa Park’ta başlatılan açık hava sinema günlerini sürdürüyor. Doğa Parka konuşlanan sinema tırı, sıcak havaları fırsatı çevirip parka eğlenmeye gelen çocukların ve ailelerin neşesine neşe katıyor. Saat 20.00’da dev ekranda başlatılan çizgi filmi aileleri ile birlikte keyifle izleyen çocukların, çizgi filminde geçen komedi sahnelerinden dolayı yüzlerinde tebessüm oluştu. Yoğun katılımın sağlandığı Osmaniye Belediyesi Açık Hava Sinema günlerinde yaşanan mutluluk çocukların ve ailelerin gözlerinden okunurken, sinema günleri her hafta başa bir filmle çocukları ve ailelerini ağırlamaya devam edecek. 

Yoğun ilginin gösterildiği açık hava sinemasının keyifli bir akşam yaşattığını ifade eden vatandaşlar, “Karaçay Doğa Park’a çocuklarımızla birlikte eğlenmeye geldik. Sıcak yaz akşamlarını değerlendiriyoruz. Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema günlerinde de çocuklarımız doyasıya eğleniyorlar. Bizler için de güzel oluyor. Tanıdık tanımadık hepimiz bir araya geliyoruz, çocuklarımızla birlikte ailecek keyifli vakitler geçiyoruz” dediler.



Osmaniye 20.07.2023 16:10:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye’ Sinema Keyfi Devam Ediyor

İlginizi Çekebilir

1

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

2

Osmaniye'de Bahar Temizliği

3

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

4

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

5

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

6

Osmaniye'de uçurtma şenliği

7

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

8

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

9

Hemşehrimiz Şehit Oldu

10

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı