OSMANİYE'DE AFAD GÖNÜLLÜLERİ SAYISI ARTIYOR

OSMANİYE

Osmaniye İL Afet ve Acil Durum Müdürü Serhat Bulut, kentte şuanda 110 AFAD Gönüllüsünün bulunduğunu belirterek, bu sayının her geçen gün artacağına inandığını söyledi.
Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa toplantı salonunda, e-devlet sistemi üzerinden kayıt olup online olarak  temel eğitimlerini tamamlayan ve ikinci aşama eğitimlere katılacak olan AFAD Gönüllülerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, birçok vatandaşın yanında Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübü (OADK), Osmaniye Gençlik Merkezi  ve Osmaniye İlim Sanat ve Kültür Derneği (İLSAN-DER) üyeleri de  katıldı. 
AFAD Müdürü Serhat Bulut'un Osmaniye'de AFAD'ın gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmekte  olduğu çalışmalardan bahsetmesiyle başlayan toplantının sonrasında, Osmaniye AFAD Şube Müdürü  Fahri Kök'ün Gönüllülük hakkındaki bilgilendirme sunumu ile devam etti. Toplantı, Müdür Bulut'un AFAD Gönüllülük,  sistemi ve 1-2-3 seviye eğitimleri hakkında detaylı bilgi vermesi ve AFAD Gönüllerinin sorularını cevaplamasıyla sona erdi.
Gönüllülük ve faydaları, afetlerle gönüllülük, kamuda gönüllülük ve AFAD gönüllülük sistemi hakkında detaylı bilgilendirme yapıldığını söyleyen Osmaniye AFAD İl Müdürü Serhat Bulut, "AFAD Gönüllülerinin katkılarıyla afetlerin getireceği maddi ve manevi zararı en aza indirmeyi ve toplumu daha dirençli hale getirmeyi hedefliyoruz. Toplantıya katılan tüm AFAD Gönüllülerine teşekkür ediyor, İlimizde şu anda 110 AFAD Gönüllüsü olmakla birlikte, bu sayının her geçen gün artacağına inanıyoruz." dedi.



Osmaniye 17.11.2019 01:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

2

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

3

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

4

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

5

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

6

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

7

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

8

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

9

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

10

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi