OSMANİYE’DE AŞILAMA ÇALIŞMALARI ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA DEVAM EDİYOR

OSMANİYE’DE AŞILAMA ÇALIŞMALARI ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA DEVAM EDİYOR

Osmaniye’de aşılama çalışmaları zorlu kış şartlarında devam ediyor

Osmaniye’de evde sağlık hizmeti alan 75 yaş ve üzeri vatandaşların aşılama işlemleri sağlık personelleri tarafından zorlu kış şartlarında da sürüyor.
Osmaniye’de sağlık çalışanlarına uygulanan birinci doz aşılamanın ardından evde bakım hizmeti alan 75 yaş ve üzeri vatandaşların aşılanmasına başladı. Yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden sağlık ekipleri aşılama işlemlerine devam ediyor. Zaman zaman zorlu kış şartlarına göğüs geren ekipler, yılmadan aşılanması gerek vatandaşlara hizmet götürüyor. Bazı adreslerin belirli kısmını araçla gittikten sonra yoğun kar yağışı nedeniyle yaya olarak devam etmek zorunda kalan sağlık çalışanları fedakarca korona virüs aşılamalarına devam ederken evde aşılama hizmeti alan vatandaşlar ise sağlık personellerine teşekkür etti.
Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, sağlık personellerine fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, şartlar ne olursa olsun aşılama çalışmalarına devam edileceğini söyledi.



Osmaniye 30.01.2021 16:09:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Genç Gelişim Akademisi'nden gençleri geleceğe hazırlayan lider buluşmaları

2

Adana'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü

3

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı

4

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası başladı

5

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

6

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

7

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

8

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi