OSMANİYE’DE DİLLERE DESTAN DÜĞÜN TÖRENİ

OSMANİYE’DE DİLLERE DESTAN DÜĞÜN TÖRENİ

Osmaniye Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, önceki dönem Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı (Nevil - Mustafa Cevahir çiftinin değerli evlatları) Ertuğrul Cevahir ile (Neriman - Erhan Kahraman çiftinin kıymetli evlatları) Reyhan Kahraman, düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.
Osmaniye Royalpark Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni, yoğun ilgi nedeniyle davetli izdihamına neden oldu.Salona Ülkücü Hareketin sevilen sanatçılarından Kaya Kuzucu’nun bağlaması eşliğinde Ertuğrul Başkan için yazdığı türkü ile alkış yağmuru altında giren Ertuğrul-Reyhan Cevahir çifti, piste ilk danslarını yaparlarken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
MHP ve Ülkü Ocaklarının üst düzeydeki temsilci ve yereldeki teşkilat mensupları,Çevre Belediye Başkanları ile çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları,MHP Kadın kolları üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililerin ve yurttaşların katılımı ile yapılan düğün töreni tek kelime ile MUHTEŞEM oldu. Piste çıkarak davul zurna eşliğinde halaylar çeken ve yöresel oyunlarla törene ayrı bir coşku katan ailelerin dostları da Cevahir çiftini kutlayarak mutluluklar dilediler.
HERKESE CANDAN TEŞEKKÜRLER
Coşkulu ve duygusal anlara da sahne olan düğün sonrası bir açıklama yapan genç çiftlerin aileleri Mustafa-Nevil CEVAHİR ile Erhan-Neriman KAHRAMAN, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak olan herkese en kalbi teşekkürlerini sunduklarını söylediler.
Biz de basın olarak dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren Ertuğrul-Reyhan CEVAHİR çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber: Hasan KILIÇ - OSMANİYE



Magazin 25.11.2019 10:44:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Ersoy, Aspendos Geleceğe Miras Tanıtım Toplantısı'nda konuştu:

2

2. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali, 3 Kasım'da başlayacak

3

Finike'de "renkli festival" başladı

4

Adana "Caz Konseri" verildi

5

İstanbul Kuruçeşme'de Ahmet Şafak fırtınası esti

6

Mersin'de "11. Uluslararası Soli Güneş Festivali" başladı

7

"Top Model of Turkey" ikincisi Marmaris’ten

8

Bursa’nın en iyi genç müzisyenleri belli oldu

9

Atatürk’ün sevdiği şarkılar hep bir ağızdan söylendi

10

Başkan Avcı, “Türkiye yüzyılına mühür vuracağız”