Osmaniye’de içme suyu sıkıntısı sürüyor

Osmaniye’de içme suyu sıkıntısı sürüyor

İskenderun ilçesinin içme suyu Aslantaş Barajı’ndan karşılanırken, Osmaniye’de içme suyu sıkıntısı çekilmesi tek kelime ile yöneticilerin beceriksizliğidir.

İskenderun ilçesinin içme suyu Aslantaş Barajı’ndan karşılanırken, Osmaniye’de içme suyu sıkıntısı çekilmesi tek kelime ile yöneticilerin beceriksizliğidir.

Osmaniye-İskenderun arası 76 km. Osmaniye- Aslantaş Barajı arası 20 km. İskenderun ilçe Belediyesi Osmaniye’den içme suyu alarak vatandaşını susuz bırakmazken, Osmaniye Belediyemizin burnumuzun dibindeki Aslantaş Barajı’ndan su hattı yaparak vatandaşını susuz bırakmaması gerekir. Böyle bir çalışma neden yapılmadı ve halkımız susuz bırakılıyor anlamak mümkün değil? Sıcakların hala etkili olduğu Osmaniye’de susuzluk ne demek bir de bunu vatandaşlara sormak gerekir diye düşünüyorum.  

 



Osmaniye 11.10.2024 17:00:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye’ sıkıntısı sürüyor

İlginizi Çekebilir

1

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

2

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

3

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

5

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

6

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

7

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

8

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

9

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

10

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği