Osmaniye’de izinsiz basıldığı tespit edilen 310 altın ele geçirildi

Osmaniye’de izinsiz basıldığı tespit edilen 310 altın ele geçirildi

Osmaniye’de jandarma ekiplerince bir kuyumcuda yapılan aramada, izinsiz basıldığı belirlenen 310 adet çeyrek altın ele geçirildi.

Osmaniye’de jandarma ekiplerince bir kuyumcuda yapılan aramada, izinsiz basıldığı belirlenen 310 adet çeyrek altın ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, il merkezinde bulunan bir kuyumcuda sahte altın satışı yapıldığı bilgisine ulaşıldı. İşyerinde yapılan aramada, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü izni dışında basıldığı değerlendirilen ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 600 bin lira olan 310 adet çeyrek altın ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile “Para ve eşidi sayılan değerlerde sahtecilik” işlem yapılan işyeri sahibi, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. 



Osmaniye 11.12.2024 15:14:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

2

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

3

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

4

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

5

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi

6

Bozyazı'da sigara bırakma polikliniği hizmete girdi

7

MTSO Başkanı Çakır, gazetecilerle bir araya geldi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Protezle yürümeye başlayan 13 yaşındaki Melike'nin hayali avukat olmak

9

Biruni Üniversitesinden ağız ve boğaz sağlığında yanlış uygulamalara karşı uyarılar

10

Sağlık Bakan Yardımcısı Birinci, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu: