Osmaniye’de jandarma son bir haftada 80 kişiyi yakaladı

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 80 kişiyi yakaladı

Osmaniye’de son bir haftada jandarma bölgesinde meydana gelen 80 asayiş olayıyla ilgili 80 şüpheli gözaltına alındı.

Osmaniye’de son bir haftada jandarma bölgesinde meydana gelen 80 asayiş olayıyla ilgili 80 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi cezaevine gönderildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, 3-9 Şubat tarihleri arasında, operasyonlar ve asayiş uygulamaları yapıldı. Meydana gelen 80 asayiş olayıyla ilgili 80 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 1 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 16 gram esrar, 140 paket kaçak sigara ve 334 kilo kaçak tütün ele geçirildi. 
 Diğer yandan aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda ise 5 yıla kadar cezası bulunan 9 ve 10 yıl ve üzeri 1 kişi olmak üzere 10 kişi yakalandı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 10 kişi Osmaniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi. 



Osmaniye 12.02.2025 14:01:00 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi