Osmaniye’de Konteyner Çarşı’daki 104 iş merkezinden 102’si esnaflara teslim edildi

Osmaniye’de Konteyner Çarşı’daki 104 iş merkezinden 102’si esnaflara teslim edildi

Osmaniye’de afetzede esnaflar için kurulan Cebelibereket Konteyner Çarşı’daki 104 iş merkezinden 102’si hak sahiplerine teslim edildi.

Osmaniye’de afetzede esnaflar için kurulan Cebelibereket Konteyner Çarşı’daki 104 iş merkezinden 102’si hak sahiplerine teslim edildi. Vali Erdinç Yılmaz, Adnan Menderes Mahallesi Masal Park yanındaki alana kurulan konteyner çarşıda incelemelerde bulunarak esnaflarla sohbet edip, işyerlerinin hayırlı olmasını diledi. 
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Osmaniye’de, işyerleri yıkılan ve ağır hasar gören esnaflar için de konteyner çarşılar kuruldu. Rahime Hatun Parkı’nın üst tarafında ki konteyner çarşının ardından, Masal Park yanındaki alana da kurulan konteyner çarşıda incelemelerde bulunan Vali Erdinç Yılmaz’a Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan ve AFAD İl Müdürü Selami Kılıçel de eşlik etti. Vali Yılmaz, incelemeleri sırasında Konteyner Çarşıda faaliyet gösteren esnaflarla sohbet ederek, iş yerlerinin hayırlı olmasını diledi.
Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Cebelibereket Konteyner Çarşı'da 104 iş merkezimiz olacak. En büyük konteyner çarşımız burası. Büyük bir hizmet tamamlandı ve kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu. 102 hemşerimize anahtar teslimi yapıldı.  İnşallah burası tamamen faaliyete geçtiğinde çok canlı bir çarşı olacak. Yapılan konteyner çarşılar içinde en güzellerinden biri oldu.  Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”dedi. 



Osmaniye 24.11.2023 15:52:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi