Osmaniye’de öğrenciler, İsrail'in Filistin’deki çocuk katliamına ‘hayır’ dediler

Osmaniye’de öğrenciler, İsrail

Osmaniye’de öğrenciler, İsrail'in Filistin’deki çocuk katliamınaduyarsız kalmayarak, ellerinde dövizlerle, sessiz bir etkinlikle çocuk katliamına hayır dediler.

Osmaniye’de öğrenciler, İsrail'in  Filistin’deki çocuk katliamınaduyarsız kalmayarak, ellerinde dövizlerle, sessiz bir etkinlikle çocuk katliamına hayır dediler. Sonrasın da katledilen çocuklar ve tüm dünya çocukları için gökyüzüne balonlar bıraktılar.
Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi çocuk gelişimi bölümü (MTAL) 11 Teknik A Sınıfı Çocuk gelişimi bölümü öğrencileri Sınıf Öğretmenlerinin gözetiminde,Filistin’deki çocuk katliamına ‘hayır’ demek için toplandılar. 
Öğrenciler ellerinde taşıdıkları, “Çocuklar ölürken Sessiz Kalınmaz”, “Filistin Halkı Yalnız Değildir”, “İnsanlık Suçuna Dur De”, “Gazze'de katliam var İsral'i Durdurun” ve “Her Müslüman Bir Kova Su Dökse İsral'i Sel Alır" yazılı dövizlerle, Filistin'de katledilen çocuklar için yürüyüş gerçekleştirdi.
Bir süre okul bahçesinde yürüyen öğrenciler, daha sonra Filistin’de katledilen çocuklar için ellerindeki balonları gökyüzüne bıraktılar.
Çocuk Gelişimci öğrenciler, evrensel olarak tüm çocukların yaşam hakkının olduğunu Filistin'deki çocukların bu haktan mahrum edilemeyeceğini ve tüm Dünya’nın buna sessiz kalmaması gerektiğini haykırmak istedikleri için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.  



Osmaniye 11.01.2024 14:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

2

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

3

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

4

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor

5

Osmaniye'de sağanak etkili oldu

6

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan'ın eşinden kadınlara çini kursu

7

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

8

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

9

İşçi Bayramı Osmaniye’de Kutlandı

10

Çenet, kadrosunu kuruyor