Osmaniye'de Pozitif Vaka Sayısı Kısmende Olsa Azalıyor

Osmaniye

Osmaniye'de Pozitif Vaka Sayısı Kısmende Olsa Azalıyor

Osmaniye'de günlük  test için alınan sürtü numune sayısına parelel olarak, pozitif vaka sayısı kısmende olsa azalıyor.
Osmaniye'de günlük olarak çıkan bin 400'lü pozitif vaka sayıları yerini şimdilik 3 rakamlı sayılara bıraktı.
Dün Osmaniye'de yapılan koronavirüs testlerinde 347 pozitif vaka çıktı. Tabi dün hem kısıtlama, hemde alınan sürtü numunesinin sayı olarak az olması pozitif vaka sayısını da aşagıya çekti. 
Toplum olarak bu işin hassasiyetini ve tehlikesini biraz anlamış olsak bana göre, koronavirüsü en erken bitiren bir vilayet olarak tarihe geçebiliriz.
Bu kadar sevdiklerimizi katil koronavirüse kurban verirken, ders çıkarıyor muyuz? Asla çıkarmıyoruz. Hatta bazılarımız koronavirüsün olduğuna inanmıyor bile. Ne olur artık duyarlı olun,maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına lütfen uyun. 

 



Osmaniye 18.04.2021 14:46:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Mersin'de din görevlilerine bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

3

Tek Dünya Karadeniz Vakfı 2025'te dünya genelindeki sosyal etki çalışmalarını genişletti

4

Çevresel ve teknolojik faktörler beyin sağlığını olumsuz etkiliyor

5

Kocaelispor ve Antalyaspor arasında depremle başlayan dostluk yeşil sahalarda devam ediyor

6

Türkiye'den yılbaşı için 12 milyon dolarlık çiçek ihracatı

7

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalar ve yakınları için sinema etkinliği

8

Kadın girişimci geliştirdiği e-ticaret platformuyla yöresel lezzetleri tüketicilere ulaştırıyor

9

Bayındır Hastanesi'nden akran ve dijital zorbalığa karşı ailelere uyarı

10

Yanık vakaları 5 yaş altı çocuklarda daha ağır seyrediyor