Osmaniye'den 11 Yargıcın Tayini Çıktı

Osmaniye

Osmaniye'den 11 Yargıcın Tayini Çıktı

HSYK Yaz Kararnamesi yayınlandı. Son kararname ile birlikte çok sayıda idari ve yargı mensubunun yeri değşitirildi. Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesince hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yeri değiştirildi.

Osmaniye'de görev yapan 11 hakim ve savcının tayinleri başka illere çıktı. Buna göre Osmaniye'den başka illere tayini çıkan hakim ve savcıların isimleri ve yeni atandıkları yerler şöyle.

Ahmet TEKNE Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı, İsmail GEÇECİ Osmaniye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adana Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği, Fatih BAKAN Osmaniye Cumhuriyet Savcısı Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, Nazlı BAKAN Osmaniye Hâkimi Bakırköy Hâkimliği,Ebru KOTAN ACAR Osmaniye Hâkimi Ankara Hâkimliği, Mücahit GÖLCÜK Osmaniye Cumhuriyet Savcısı Ankara Cumhuriyet Savcılığı, Ebral KAVAK GÖLCÜK Osmaniye Hâkimi Ankara Hâkimliği, Hüseyin BAYCAN Osmaniye Hâkimi Kocaeli Hâkimliği, Bülent GÖK Osmaniye Hâkimi Afyonkarahisar Hâkimliği, Tuba HORASAN Osmaniye Cumhuriyet Savcısı Uşak Cumhuriyet Savcılığı ve Hüseyin KARATAŞ Osmaniye Cumhuriyet Savcısı Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na atandılar.



Osmaniye 19.06.2022 23:37:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye' Yargıcın Tayini Çıktı

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

2

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

3

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

4

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor

5

Osmaniye'de sağanak etkili oldu

6

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan'ın eşinden kadınlara çini kursu

7

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

8

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

9

İşçi Bayramı Osmaniye’de Kutlandı

10

Çenet, kadrosunu kuruyor