Osmaniye’den 47 sporcu, Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılacak

Osmaniye’den 47 sporcu, Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılacak

Osmaniye’de düzenlenen Kick Boks il seçmelerinde başarılı olan 47 sporcu, Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılacak.

Osmaniye’de düzenlenen Kick Boks il seçmelerinde başarılı olan 47 sporcu, Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılacak. 

Kick Boks Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler-Gençler Bay-Bayan Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 21-28 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek. Bu önemli organizasyona katılmak için Osmaniye’de yapılan il seçmeleri büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Seçmelere yaklaşık 84 sporcu katıldı. Sporcular Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Full Contact, Low Kick ve K1 olmak üzere 6 farklı branşta kıyasıya mücadele etti. İl seçmelerinde başarılı olan 47 sporcu, Osmaniye’yi Antalya’da temsil etmeye hak kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdür Yusuf Çebi, “Sporcularımızı azim ve başarılarından dolayı kutluyor, Türkiye Şampiyonası’nda Osmaniye’ye yeni zaferler kazandıracaklarına inanıyoruz.” Dedi.



Osmaniye 11.01.2025 19:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi