Osmaniyeli Sporcular Avrupa Hokey Şampiyonası’nda milli formayla sahaya çıkacak

Osmaniyeli Sporcular Avrupa Hokey Şampiyonası’nda milli formayla sahaya çıkacak

Osmaniye Belediyesi Spor Kulübünden 4 sporcu, Avrupa Hokey Şampiyonası’nda milli formayla sahaya çıkacak.

Osmaniye Belediyesi Spor Kulübünden 4 sporcu, Avrupa Hokey Şampiyonası’nda milli formayla sahaya çıkacak.
12-19 Temmuz 2025 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenecek olan Açık Alan Hokey U18 Erkekler Avrupa Şampiyonası II (EuroHockey U18 Championship II 2025 Men) için hazırlıklar tamamlandı. Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer alan Osmaniye Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da bu önemli turnuvada ay-yıldızlı formayı terletecek.
Berat Çelik, Burak Çelik, Yusuf Onur Köse ve Alperen Arslan, Osmaniye’yi ve Türkiye’yi gururla temsil edecek. Avsallar Hokey Tesisleri’nde gerçekleşecek şampiyonada, 8 ülke mücadele edecek. Takımlar, 4’erli 2 grup halinde sahaya çıkacak. Grup maçlarının ardından yarı final ve final müsabakaları oynanacak. Osmaniye Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada, “Milli Takımımızın başarılı bir performans sergilemesini bekliyoruz. Osmaniye Belediyesi olarak, 18 yaş Milli takımda görevli Osmaniye Belediyesi Spor Kulübü antrenörlerimiz Bekir Topaloğlu ve Yakup Bal ile sporcularımıza ve Milli Takımımıza yürekten başarılar diliyoruz. Ay-yıldızlı bayrağımızın uluslararası arenada gururla dalgalanacağına inanıyoruz.” Denildi.  



Spor 9.07.2025 16:20:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı