Osmaniye’ye 12 uzman hekim kadrosu tahsis edildi

Osmaniye’ye 12 uzman hekim kadrosu tahsis edildi

Osmaniye’ye 12 uzman hekim kadrosu tahsis edildi

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 101. dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kurasında yayınlanan münhal kadrolarda Osmaniye’ye 12 uzman hekim kadrosu tahsis edildiğini söyledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, “Osmaniye Devlet Hastanesine; 1 acil tıp uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 kalp damar cerrahisi uzmanı, 1 kulak burun boğaz uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Kadirli Devlet Hastanesine; 1 acil tıp uzmanı, 1 beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Düziçi Devlet Hastanesine; 1 göz hastalıkları uzmanı ve 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kadrosu tahsis edilmiştir. 3 Kasım 2021 tarihinde kuraya esas yerleştirme işlemleri yapılacak olup, yerleştirme işlemi sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından iş ve işlemleri tamamlandıktan sonra ilimizde göreve başlayacaklardır. İlimizde yeni göreve başlayacak uzman hekimlerimize başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.



Osmaniye 29.10.2021 09:17:00 1
2 adet cami var babamın selasini verecek imam yokki devlet Hastanesi'nde am
1.11.2021 00:21:51
Sayın sağlık il mudurum 3gun önce babam kayıp ettim bahçe devlet Hastanesi'nde morga koyduk cenazayikkayacak imam yok bende eskiden adana da vardı şimdi adı bile kayıp oldu adana numune Hastanesi'nde 14yil calisdim devlet Hastanesi'nde imam kadrosu yok hükümet siniz gerçi benim köyüm Çolaklı köyü hasanbeyli ye bağlı benim köyümde 2 cami var 2camide bile imam yokki babamın selasini verecek imam yok devlet Hastanesi'nde olsun doğrumu sayın il müdürüm

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli bayanlar Ankara'da kahvaltıda buluştu

2

Osmaniye'de iki araçta 11 kilo uyuşturucu yakalandı

3

Osmaniye'de 20 şüpheli tutuklandı

4

CHP'nin Yeni Kadın Kolları Başkanı Çolak Oldu

5

Erzincan İliç Faciasında Yaşamını Yitiren Osmaniyeli İşçinin Cesedine Ulaşıldı

6

Osmaniye'de takla atan otomobilin sürücüsü ve çarptığı işçi yaralandı

7

Osmaniyeli 6 kardeş baba yadigarı tarladaki ürünleri orakla biçiyor

8

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de YKS'nin ilk oturumu başladı

9

Osmaniye'de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

10

Bahçe'de 2 kişi uyuşturucu temin etmekten tutuklandı