Osmanlı’nın yaylasındaki bungolovlar bakımsızlıktan yıkılıyor

Osmanlı’nın yaylasındaki bungolovlar bakımsızlıktan yıkılıyor

Osmanlı’nın yaylasındaki bungolovlar bakımsızlıktan yıkılıyor

Bursa’da Osmanlı’nın yaylasında ilçe belediyesinin işlettiği bungalov evler bakımsızlıktan yıkıldı. Bu durumu gören vatandaşlar ise tepki gösterdi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles Kocayayla’ya bungalov evler yapıp bu evleri belediyeye devretti, ilçe belediyesi kendisine hazır verilen evlerin bakımı yaptırmayıp çürümeye terk etti. Bakım yapılmadığı için milyonluk yatırımlar yıkılarak harabeye döndü. Milyonluk yatırımların bakımsızlıktan bu kısa sürede bu duruma gelmesi gören herkesin yüreğini sızlattı.
Gördükleri manzara karşısında çok üzüldüklerini ifade eden vatandaşlar, "Kocayayla muhteşem doğaya sahip bir yer, buraya gelip doğayla iç içe vakit geçiriyoruz. Buraya yapılan bungalov evler bakımsızlıktan yıkılmış durumda, kapıları ve camları kırılmış gördüğümüz bu manzara bizi çok üzdü" dedi.


Güncel 13.09.2022 10:17:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

2

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

3

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

4

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

5

Bölgesel Amatör Lig

6

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

7

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

8

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

9

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

10

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı: