Otomobil şarampole düştü: 1’i polis 2 yaralı

Otomobil şarampole düştü: 1’i polis 2 yaralı

Otomobil şarampole düştü: 1’i polis 2 yaralı

Malatya’da otomobilin şarampole düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i polis 2 kişi yaralandı.
Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Hasan Varol Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Gönültaş Caddesi üzerinde seyir halinde olan istirahatli polis memuru M.Ç. idaresindeki 05 DS 456 plakalı Tofaş marka otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düştü. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, ekipler şarampole düşen aracı bulunduğu yerden çıkarmak için uzun uğraş verdi.
Trafiğin kontrollü olarak sağlandığı kazada yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonrası araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.
Hastanede tedavileri süren yaralıların genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 8.06.2021 01:27:35 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: