Otomobil tutkusu 24 yaşındaki Seda’yı taksici yaptı

Otomobil tutkusu 24 yaşındaki Seda’yı taksici yaptı

Otomobil tutkusu 24 yaşındaki Seda’yı taksici yaptı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Seda Pekuslu, otomobillere olan tutkusu sebebiyle taksicilik yapmaya başladı. Taksinin direksiyonunda genç kızı gören müşteriler ise şaşkınlığını gizleyemiyor.
Turgutlu’da ikamet eden 24 yaşındaki Seda Pekuslu, çocuk yaşlarından itibaren otomobillere olan ilgisi sebebiyle ailesinin de mesleği olan taksiciliğe merak sardı. İş hayatının her alanında kadınların da yer alması gerektiğini düşünerek, taksicilik yapmaya başlayan Pekuslu, "Uzun süredir zaten otomobil kullanıyordum. Otomobil kullanmayı çok sevdiğim için taksicilik mesleğini de yapabileceğimi düşündüm. Ailemde de bu mesleği yapanlar var, kendi işimin patronu oldum” dedi.
İlk başlarda zorluk yaşansa da daha sonraları olumlu tepkiler aldığını belirten Seda Pekuslu, "Yolcularımız ilk başlarda olayı biraz yadırgadı, ailemde ’acaba yapabilir misin?’ dedi ama ben kendime güveniyordum. Kadınlar her alanda olmalıdır. Çünkü kadının elinin değdiği her iş güzelleşir, siz kadınlara güvenmeye devam edin" ifadelerini kullandı.


Güncel 18.06.2021 16:19:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de sahte TOKİ başvurusu ilanıyla dolandırıcılık iddiasına 5 tutuklama

2

Kamu hastaneleri tüm kriz ve afet senaryolarına karşı hazırlanıyor

3

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik düzenlenen eğitim tamamlandı

4

Antalya'da hububat sektörü için 20 bin tonluk depo yapılacak

5

Üniversite öğrencileri, performans ödüllü İHA projelerini birincilik hedefiyle geliştiriyor

6

Kumluca'da Okullararası Futsal Şampiyonası sona erdi

7

Adana'da 5 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

8

ON Dijital Global Brand Awards'ta "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" seçildi

9

İskenderunspor'da hedef üst sıralara tırmanışı sürdürmek

10

Dokumapark'ta çocuklar hem eğlendi hem portakal topladı