OTOMOBİLDEN, SATIŞA HAZIR 13 PARÇA METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

OTOMOBİLDEN, SATIŞA HAZIR 13 PARÇA METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

Osmaniye'de polisin yaptığı 'şok' uygulamalarda durdurulan bir otomobilden, satışa hazır 13 parça metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Kredi Yurtlar Kurumu Kavşağı, Çardak Yolu üzeri ve Asri Mezarlık Kavşağı'nda gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, şüpheli kişi ve araçlar üzerinde çalışma yapıldı.
Yapılan aramalarda, Osmaniye 2. Asliye Suç Mahkemesince, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçundan aranan A.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Diğer yandan, durdurulan bir araçta ve içerisindeki şahıslar üzerinde yapılan aramada ise satışa hazır halde 13 parça halinde folyolara sarılı 2.45 gram ağırlığına metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan M.A.D ve O.D. "Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaret" suçundan gözaltına alındı. Denetimlerde toplamda 268 şahıs ve 110  aracın kontrol edildiği 4 araca 1707 lira idari para cezası uygulandığı ve 1 aracın ise trafikten men edildiği bildirildi.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 13.12.2019 18:30:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği