Özdemir: “Havza OSB olarak ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyoruz”

Özdemir: “Havza OSB olarak ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyoruz”

Özdemir: “Havza OSB olarak ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyoruz”

Samsun Havza Belediye Başkanı Özdemir, Havza OSB’de ihracat yapan firmaların artacağını, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu çerçevesinde Havza olarak yüksek ihracat oranı ile ülke ekonomisine katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir ile Karayolları 7. Bölge Müdürü Silov, Havza Belediye Başkanı Özdemir’i ayrı ayrı ziyaret etti. Başkan Özdemir yaptığı açıklamada, Havza Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) üretim yapan firmalar arttıkça, ilçede ihracat potansiyelinin de her geçen gün arttığını vurgulayarak, “İnşallah kısa sürede Havza OSB’de ihracat yapacak olan firma sayımız artacak. İhracat demek, ülkemizin kazanması demek. Bu anlamda ihracatçımızın önünü açacak çalışmaların içerisinde olacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz kapsamında Havza olarak yüksek ihracat oranı ile ülke ekonomisine katkı sunmayı hedeflemekteyiz” dedi.
Özdemir, Samsun-Vezirköprü karayolunun trafik güvenliği ve ulaşım adına önemli bir yatırım olduğunu belirterek, “Bölgemizde OSB’mizin büyümesi ile trafik yoğunluğu artacak. Yine Karadeniz’in giriş kapısı olan ilçemizde trafik güvenliğini artırmak adına çalışmaktayız. Ayrıca kış tedbirleri kapsamında Havza Belediyesi olarak gerekli hazırlıklarımız yaptık ve ilgili kurumlarımız ile iş birliğine açığız” diye konuştu.


Güncel 2.02.2023 17:23:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

2

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

3

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

4

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

5

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

7

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

8

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

10

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı