(Öze) Beyoğlu’nda bakkalda silahlı saldırı anları kamerada

(Öze) Beyoğlu’nda bakkalda silahlı saldırı anları kamerada

(Öze) Beyoğlu’nda bakkalda silahlı saldırı anları kamerada

Kasımpaşa’da bir şahıs husumetlisi olduğu şahısla bakkalda karşılaşınca silahla kurşun yağdırdı. Saldırı anları kameralara yansırken, 4 yerinden yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. Polis kimliğini tespit ettiği saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Olay, dün saat 15.30 sıralarında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre semtte yaşayan Emir Can Kol alışveriş yapmak için cadde üzerinde bulunan bakkala girdi. O esnada Kol’un önceden husumetli olduğu bir şahıs, marketin kapısında kendisini gördü. Hemen silahını sarılan şahıs, Kol’a kurşun yağdırdıktan sonra hızla kayıplara karıştı.
Saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, genç bakkala girdikten kısa bir süre sonra saldırgan geliyor. Bakkalın kapısından genci gören şahıs ateş ediyor. Şahıs ardından koşarak kaçarken vatandaşlarda korkuyla uzaklaşıyor. Saldırıya uğrayan genç ise topallayarak içeriden çıkıyor.

Bakkalda görünce kurşun yağdırdı
Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 adet koluna 2 adette bacağına kurşun isabet ederek yaralanan Kol’u yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Gencin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Beyoğlu polisi saldırganın peşinde
Öte yandan silahlı saldırıyla ilgili Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Bu kapsamda görgü şahitlerinin ifadesini alarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, saldırganın E.S. olduğunu tespit etti. Şahsın kaçış istikametlerini de belirleyen Beyoğlu polisi, yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


Yurt Dünya 12.07.2021 09:56:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi

3

Antalya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi

4

Adana, Hatay, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Niğde'de 287 bin 254 su kuşu sayıldı

5

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

6

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi