Özel bireyler ve görme engellilerde Ilgaz Dağını gezdi

Özel bireyler ve görme engellilerde Ilgaz Dağını gezdi

Özel bireyler ve görme engellilerde Ilgaz Dağını gezdi

Kastamonu’da özel bireyler ve görme engelliler Kastamonu Belediyesi tarafından Ilgaz Dağına götürüldü. Karın tadını çıkartan özel bireyler ve görme engelliler doyasıya eğlendi.
Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği ile Kastamonu Görme Engelliler Derneği’nin programdaki neşeye ortak olma talepleri Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu tarafından hızla yerine getirildi. Gerekli talimatları veren Başkan Vidinlioğlu, her iki dernek üyelerini de Ilgaz’a taşıdı. Engellerin kalktığı özel bir gün yaşayan dernek üyeleri program sonunda Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na sosyal medya hesapları üzerinden teşekkür etti.
Çok özel bir gün daha yaşandığını ifade eden Başkan Vidinlioğlu, “Birbirimize olan sevgi ve saygımız tüm engelleri kaldırıyor. Ilgaz’da da engelsiz özel bir gün yaşandı. Önümüzdeki süreçte bu tür organizasyonlarımız sürecek. Etkinliklerimize katılan tüm çocuklarımıza, ailelerine, özel bireylerimize ve engelli kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Güncel 6.02.2022 20:03:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı