(Özel) Bursa’da 10 mağazaya girmeye çalışan hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı

(Özel) Bursa’da 10 mağazaya girmeye çalışan hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı

(Özel) Bursa’da 10 mağazaya girmeye çalışan hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı

Bursa’da Nalbantoğlu çarşısında bulunan mağazalardan 10 tanesine girmeye çalışan hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı. Esnaf ise yetkililerden çarşı güvenliği için tedbir alınmasını istedi.
Merkez Osmangazi ilçesindeki Nalbantoğlu Çarşısı’nda bulunan esnaf son zamanlarda iş yerlerine dadanan hırsızlar için tedbir alınmasını istedi. Çarşıda bulunan bir ayakkabıcı mağazasına gece yarısı kapıyı açarak girmeye çalışan hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Görüntülerde 3 kişinin olduğu ve yaşı büyük olanın çevreyi kolaçan ettiği, yaşı küçük iki kişinin ise mağaza kapısını kırarak içeri girdiği görüldü. Sabah saatlerinde gelen iş yeri sahibi kapının açık olduğunu görünce güvenlik kamerasını izledi. Görüntülerde dükkâna hırsız girdiğini fark eden iş yeri sahibi polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarından eşgalini belirlediği hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Konuyla ilgili konuşan Hüseyin Baraz, “Nalbantoğlu esnafı olarak mağduruz. Çarşıda sürekli olarak hırsızlık olayları oluyor. Benim dükkanıma giren hırsız aynı gece başka dükkanlara da girmiş ve 30 bin liraya yakın zarar vermiş. Akşamları çarşının denetimlerini artırsın. Bu sokakta yaklaşık 15 dükkana girmeye çalışmışlar. Tornavidayla levyeyle tam teçhizatlı geliyorlar. Polisler isimlerini söyledi. Yabancı uyrukluymuş. Bu işi yapanlar çocuk, ancak yöneten biri var. Kameralarda görünüyor. 30 yaşının üzerinde belli. Bu elebaşı yakalanırsa çocuklar bu işi yapamaz. Bizim emniyet güçlerinden isteğimiz elebaşını yakalasınlar. Bursa Valiliği ve Adalet Bakanlığı bu tür suçluları hemen sınır dışı etsin. Benim maddi zararım 10-11 bin lira kadar. İçeriden ayakkabı, kıyafet, laptop ve hediye çeklerini çalmışlar” ifadelerini kullandı.


Yurt Dünya 12.08.2021 09:29:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı